Produkter til lovebird korn (4)

Rød Hirse - Korn

Rød Hirse - Korn

Hirse er en af de mest gamle dyrkede planter i Eurasien. Hirse begyndte først at blive dyrket for omkring 7000 år siden, og dette er en værdifuld kornart. Kornet (kaldet hirse) bruges til at lave supper, morgenmadsprodukter og andre kulinariske produkter; det er et værdifuldt foder til fjerkræ. Vækstsæsonen varer fra 60 til 120 dage. Planten er varmeelskende og modstandsdygtig over for tørke samt salinisering af jorden, men tåler ikke sure jorde. Udbyttet er 1417 centner pr. hektar. Halmen og den grønne masse bruges som foder til husdyr. I Rusland dyrkes det hovedsageligt i de tørre områder af Volga og Central Black Earth-regionerne. Næsten glutenfri, derfor kan det anbefales til personer, der lider af cøliaki, en medfødt sygdom forårsaget af proteinintolerance over for nogle kornarter. Hirse stimulerer bloddannelsen. Hirsegrød anbefales til personer med hypertension og sygdomme i det kardiovaskulære system.
Foder til Høns

Foder til Høns

Ekstruderet fjerkræfoder til kødretning fra 50 til slagtning (fodringsrate: 200 g/hoved pr. dag) KOMPOSITION: Hvede, fuldfed soja, kød- og benmel, fiskemel, solsikkeolie VITAMINKompleks: A, D3, E, B1, B2, B3, B4, B5, B6, BC, B12, H Mineral kompleks: jern, kobber, mangan, jod, selen Granulært, ekstruderet foder, som er den sidste fase i processen med at fodre unge broilere og andre kød racer fra 50 dage til slagtning. Det er et komplet foder og kan også bruges som en del af en mash, forudsat at der ikke er nogen varmebehandling.
Spelt - Korn

Spelt - Korn

Det er en kornafgrøde. Den modner, er modstandsdygtig over for mange svampesygdomme og er ubesværet. Øret er lukket for snavs, mister ikke den opsamlede fugt og er beskyttet mod skadedyr. Det indeholder meget protein, få kalorier og de fleste aminosyrer, som er uundgåelige. Det indeholder andre vitaminer samt forskellige makro- og mikronæringsstoffer. Mange forskellige retter kan tilberedes af det: brød, grød, supper, kiks, saucer og cremer, samt tilbehør til fisk, kød og desserter.
Koriander - Oliesæd

Koriander - Oliesæd

Koriander bruges som krydderi i madlavning og til at give en behagelig aroma i parfumeri, kosmetik og sæbefremstilling. Planten er en god honningplante. Det bruges i vid udstrækning som krydderi til at smage og styrke pølser, ost, dåsemad og fisk, syltede grøntsager, likører, tilsat til bagning af Borodino-brød, konfekture og kulinariske produkter, samt i fremstillingen af visse typer øl og likører (i Tyskland). Æterisk olie udvindes fra frugten, som bruges til syntese af linalylacetat, citral og andre aromatiske stoffer, der anvendes i parfumeri og kosmetik for at give parfumeprodukter duften af liljekonval, viol, rose, bergamot, lilje, citron osv. Den æteriske olie anvendes i teknologi, sæbefremstilling og i tekstilindustrien. Efter destillering af den æteriske olie udvindes den fede olie, som bruges i sæbeindustrien og produktionen af oleinsyre.